WAT KOST HET?

Een aantal factoren hebben invloed op de prijs voor het vervaardigen van de plattegronden, hieronder is een aantal weergegeven:

- De omvang en het aantal verdiepingen van het gebouw bepaald grotendeels het aantal noodzakelijke plattegronden. De complexiteit van het pand, het aantal afzonderlijke gebouwdelen, heeft ook effect op het aantal plattegronden en dus op de uiteindelijke kosten.

Welk format.

- De aangeleverde tekeningen kunnen in DWG formaat het best worden verwerkt. Ook is het mogelijk om ontruimingsplattegronden te maken van tekeningen op PDF formaat of papieren tekeningen.

- Voor het opstellen van het ontruimingsplan is het belangrijk dat er een contactpersoon (vaak een Ploegleider/BHV-er) wordt aangewezen waarmee alle details van het ontruimingsplan ter plaatse kunnen worden doorgenomen.

Kostenindicatie:

De basis opzet inclusief één opname ter plaatse, max. 2 uur: € 185,00

Tekening digitaal aangeleverd op DWG formaat.

De basis opzet bestaat uit uw ontruimingsgegevens, eventueelbedrijfslogo of huisstijl, verduidelijking van de pictogrammen, situatie,en maximaal 4 plattegronden (bijv: kelder, begane grond en 2 verdiepingen) aangeleverd op A3 formaat als PDF of hardcopy

De kosten voor meer dan 4 plattegronden, per plattegrond: € 45,00

Naast de basis opzet kan het noodzakelijk zijn om meerdere plattegronden

nodig te hebben voor meerdere bouwdelen of verdiepingen. De opzet is hetzelfde als in oornoemde basis opzet.

Meerkosten:

Meerkosten kunnen er zijn voor de wijze waarop tekeningen aangeleverd worden (bijv. op papier of als PDF); meerdere opnames ter plaatse; eventuele afwerking van de aan te leveren tekeningen (bijv. in omlijsting of geplastificeerd).

Bravo-Preventie kan het ontruimings / bedrijfsnoodplan als de plattegrond tekeningen voor u verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of wilt u zich direct inschrijven?

Neem contact op